Vlaamse Evi Hanssen op pad voor 3 op Reis van BNN

Evi Hanssen versterkt het 3 op Reis-team van BNN en gaat in het nieuwe seizoen op pad. Ze reist naar Finland, IJsland, Parijs en Antwerpen.

Hanssen presenteerde jarenlang het survivalprogramma Expeditie Robinson op RTL 5 en geeft voor seizoen 15 het stokje over aan presentatrice Nicolette Kluijver. Die maakt op haar beurt plaats in het BNN 3 op Reis-team, waar ze tot voor kort in zat. Een heuse presentatrice-ruil dus.

Ruilen

BNN laat weten ‘superblij’  te zijn met de komst van de Vlaamse gastpresentatrice en beweert een goede zet te hebben gemaakt met deze ruil: “Van ruilen komt geen huilen!”

Evi is blij

Evi is ook enthousiast over haar nieuwe klus: “Ik vind BNN een supertoffe omroep, dit kennen wij in België niet! En het is al helemaal een grote eer om voor zo’n populair reisprogramma als 3 op Reis op pad te mogen gaan.” De eerste reis heeft ze al achter de rug: “Mijn eerste reis naar Finland was betoverend, ijskoud…maar zo bijzonder om te doen. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n fijne crew. Ook gaat mijn langgekoesterde wens om naar IJsland te gaan in september in vervulling. Ik kan niet wachten!”

Talig

De Vlaamse Hanssen is een slimme troef van BNN. Zo komt ze zelf uit Antwerpen, dus kent ze daar alle geheime plekjes, en spreekt ze een aardig woordje Frans, wat haar weer goed van pas komt in Parijs.

Het nieuwe seizoen van 3 op Reis is vanaf zondag 7 september iedere zondag om 19:55 uur te zien op Nederland 3.

Reageren