Wat Vindt Nederland? terug bij RTL 4

Jack Spijkerman is op zaterdagavond 6 november terug bij RTL 4 met zijn terugblik op de afgelopen week in 'Wat Vindt Nederland?' In dit programma wordt de mening van de Nederlander gepeild over verschillende actuele zaken.

Wekelijks passeren de belangrijkste en meest in het oog springende nieuwsfeiten van de afgelopen week – van politiek tot showbizz en van economie tot sport – de revue.

PostcodeStraatprijzen
In 'Wat Vindt Nederland?' worden ook de wekelijkse PostcodeStraatprijzen van de Nationale Postcode Loterij bekendgemaakt. Het gerenommeerde onderzoeksbureau Peil, van Maurice de Hond, heeft de kwesties voorgelegd aan een representatieve afspiegeling van de Nederlandse bevolking.

Dit met als doel één overkoepelende en allesoverheersende vraag te beantwoorden: 'Wat Vindt Nederland?'. De mening van 'de Nederlander' is de basis van een speelse strijd tussen twee teams.

Sandra Schuurhof
Naast Jack Spijkerman is ook RTL Nieuws-verslaggever Sandra Schuurhof als deskundige aanwezig om de gepeilde onderzoeksresultaten toe te lichten. Eventueel maakt zij de verschillen tussen de subgroepen – mannen versus vrouwen, jong versus oud – inzichtelijk.

Reageren