Wordt het dan K3500?

Volgens SBS zijn er tot nu toe al ruim 3500 geïnteresseerden voor K2 zoekt K3. In dit nieuwe programma gaat meidengroep K3, waarvan onlangs één 'K' afscheid nam, op zoek naar een nieuwe derde groepslid.

Het programma is een samenwerking tussen SBS 6, productiebedrijf Studio 100 en de Belgische zender VTM. Volgens SBS zijn alle kandidaten enthousiast en hopen ze "vurig in aanmerking te komen voor een plek in de succesvolle formatie K3 om zo een plaats aan de top van de Vlaamse en Nederlandse showbizz te veroveren".

Drukke droombaan
De dame dat samen met Karen en Kristel het nieuwe gouden trio gaat vormen, krijgt een drukke droombaan. De muziek van K3 wordt geproduceerd door het productiebedrijf Studio 100, en zo verkochten de meiden al pakweg vier miljoen cd's, bezochten 1.650.000 mensen één van hun negen concerten en bezochten 1.300.000 bioscoopbezoekers hun drie speelfilms.

Tournee
De winnares van K2 zoekt K3 gaat meteen met de twee overige groepsleden (Karen en Kristel) op een kennismakingstournee door heel Nederland en België.

Reageren