Wouter Bos en Hans Teeuwen in Zomergasten

1 Juli 2013 12:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Wilfried de Jong heeft via een Youtube-filmpje bekend gemaakt wie er deze zomer bij hem aan tafel zullen schuiven. Zo zullen onder andere Wouter Bos, Hans Teeuwen en Nelleke Noordervliet te zien zijn.

In het filmpje is te zien dat Wilfried de Jong een kofferbak vol onthullingen heeft. Uit de kofferbak tovert hij de namen van zijn Zomergasten tevoorschijn.

De gasten

De Jong onthult de namen van cabaretier Hans Teeuwen, schrijfster Nelleke Noordervliet, hoogleraar terrorisme Beatrice de Graaf, theaterregisseur John Simons, ontwerper Daan Roosegaarde en de nieuwe directeur van het VU Medisch Centrum: Wouter Bos.

Presentatie

Dit is het eerste seizoen dat Wilfried de Jong het programma zal gaan presenteren. Met zijn programma 24 Uur Met heeft De Jong natuurlijk al genoeg ervaring opgedaan in het voeren van lange gesprekken. Zijn voorganger Jan Leyers hield het maar één seizoen vol. Daarvoor waren presentatoren als Jelle Brandt Corstius, Joris Luyendijk en Joost Zwagerman te zien. Zomergasten zal 28 juli van start gaan.

Bekijk het filmpje hier:

 

Meer over