Yvon Jaspers reageert op Boer Zoekt Vrouw perikelen

Afgelopen week leverde oud-eindredacteur Ton Lankreijer in het AD pittige kritiek op Boer Zoekt Vrouw en presentatrice Yvon Jaspers. Maar daar is Yvon niet van onder de indruk.

„Daar heb ik niks over te zeggen, wat moet ik daar nou over zeggen? Maar als hij dat vindt, zal dat in zijn beleving zeker zo zijn.” Yvon Jaspers is op de KRO persdag om te praten over het tweede seizoen van haar liefdesprogramma Liefs uit... waarin buitenlanders naar Nederland verhuizen voor de liefde. Maar het aanwezige journaille wil het vooral hebben over Boer Zoekt Vrouw.

Komkommerboer
Zelf keek Yvon net als een groot deel van Nederland ook naar de kick-off van haar programma. En ze was tevreden. „Maar ik wist al dat het leuk zou worden, ik was er zelf bij.” Volgens Yvon hoeft niemand zich zorgen te maken over komkommerboer Arthur, die in de uitzending bekende nog nooit een vrouw te hebben gezoend. „Jawel”, corrigeert Yvonne, „25 jaar geleden op een schoolfeestje. Maar we zetten boeren nu eenmaal neer zoals ze zijn en als dat bij hem zo is, is dat zo.”

Niet alles geloven
Zielig is Arthur volgens haar niet. „Die boeren moeten aan de vrouw en je hoeft niet bang te zijn, wij gaan het allemaal oplossen. Gewoon kijken in september.” En wat vindt Yvon ervan dat de 25-jarige boer Henk in het AD is uitgeroepen tot de populairste boer? „Wat in het AD staat, moet je niet altijd geloven, is mijn advies aan jou.”

Lees ook
De kritiek op Yvon en Boer Zoekt Vrouw

 

 

Reageren