Beau

Zo gaat het nu met de daklozen uit Het Rotterdam Project

11 oktober 2019 15:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© Kale Jakhals Producties
Beau van Erven Dorens start op 15 oktober met een nieuw programma over daklozen, De Sleutel. Een mooi moment om eens te kijken hoe het gaat met de deelnemers van zijn vorige programma, Het Rotterdam Project.

Met presentator Beau van Erven Dorens gaat het goed. Zijn talkshow Beau laat dan misschien aan kijkcijfers nog wat te wensen over, afgelopen woensdag kreeg hij toch echt opnieuw de Televizier Ster Presentator tijdens het Televizier-Ring Galas 2019. Aan de gunfactor zal het dus niet liggen.

De Sleutel

En naast de talkshow, is er ook nog ruimte voor andere mooie programma's, want dinsdag start bij RTL 4 De Sleutel. In De Sleutel schiet Beau vijf Nederlandse daklozen te hulp door hen de sleutel te geven van een huis, hun eigen huis. Lukt het hem om vanuit dat nieuwe onderkomen hun leven weer op de rit te krijgen?

Rotterdammers

Wie het wel is gelukt om met hulp van Beau en een groep experts hun leven weer op orde te krijgen, zijn de daklozen uit Het Rotterdam Project. RTL laat vandaag weten dat het namelijk erg goed met ze gaat. Zo werkt Yvar nog steeds als glazenwasser en heeft het naar zijn zin in zijn huis. Hilde werkt, studeert en vermaakt zich met cursussen. Stephany richt zich volledig op de opvoeding haar zoontje Diviano. Soufyan is nog druk bezig met zijn opleiding aan de kappersacademie en Patrick is nog steeds clean. Hij heeft diverse foto-exposities gehad en geeft lezingen over zijn leven. Patrick was al eerder te zien in de realityserie over zijn leven bij RTL 5.

Hopelijk gaat het met de deelnemers aan De Sleutel straks net zo goed.

Meer over