Overzicht

Alles wat je moet weten over B&B Vol Liefde 2023

27 juni 2023 09:30 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
De fans van B&B Vol Liefde kunnen deze zomer weer genieten van een kersvers seizoen. Wil je daar nu niets van missen? Lees dan op deze pagina alles over de kandidaten, de startdatum en meer.

Verwacht veel romantiek, drama en spraakmakende deelnemers.

Lees ook: Welke koppels van B&B Vol Liefde zijn er anno 2023 nog samen? 

B&B Vol Liefde 2023

In het derde seizoen van B&B Vol Liefde wagen wederom acht vrijgezelle B&B eigenaren het erop en gaan ze op zoek naar de liefde van hun leven. Dit doen ze door huis en haard open te stellen voor geïnteresseerden die speciaal vanuit Nederland komen om te kijken of er een klik is. De vraag is alleen: is er überhaupt iemand die het hart van de B&B-houder sneller kan doen slaan? En staan de deelnemers hier eigenlijk wel echt voor open?

Eén ding is zeker: B&B Vol Liefde 2023 belooft weer een hartverwarmende, emotionele, soms ongemakkelijke en vooral mooie zoektocht te worden op de meest sprookjesachtige locaties.

B&B Vol Liefde 2023
B&B Vol Liefde 2023

Wie doen er mee aan B&B Vol Liefde 2023?

Ondanks het wisselende succes in het verleden gaven dit jaar in eerste instantie elf Nederlandse bed en breakfast-houders het programma een kans. Toch was er voor slechts acht van hen geluk: zij zijn daadwerkelijk te zien in dit nieuwe seizoen.

Dat zijn:

  • Bram Eijgenhuijsen (30);
  • Debbie de Jong (62);
  • Joy van Swieten (25);
  • Leendert Wijland (68);
  • Marian Trott (68);
  • Martijn Bolhoeve (47);
  • Petri Damen (59);
  • Walter Spangenberg (54).

Meer weten: Wij stellen ze hier uitgebreid aan je voor 

Debbie, Joy en Martijn uit B&B Vol Liefde 2023
Debbie, Joy en Martijn uit B&B Vol Liefde 2023


Waarom is Art Rooijakkers niet te zien in B&B Vol Liefde 2023?

Hoe leuk het bovenstaande ook klinkt, voor de fans van Art Rooijakkers is er slecht nieuws. De presentator, die vorig jaar nog moest dealen met stemproblemen, is dit jaar wederom niet van de partij. "De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma's doen", aldus Art in een eerder statement.

Een andere presentator was niet nodig, zo vond de zender. Ze rekenen nu vooral op de kandidaten zelf en voice-over Jeroen Kijk in de Vegte.  

Art Rooijakkers voor B&B Vol Liefde seizoen 1
Art Rooijakkers voor B&B Vol Liefde seizoen 1

Wanneer is B&B Vol Liefde 2023 te zien?

Pak je agenda er maar snel bij, want het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde is nu toch echt in aantocht. Vanaf maandag 10 juli kijk je elke werkdag om 20:30 uur naar een nieuwe aflevering van dit datingprogramma op RTL4. Abonnee van Videoland? Dan heb je helemaal geluk. Je kijkt dan een hele week vooruit.

Hoeveel afleveringen krijgt dit seizoen?

Het derde seizoen van de zomerhit bevat net als vorig jaar vijf afleveringen per week en dat voor zeven weken lang. Een simpel rekensommetje vertelt ons dan dus dat dit seizoen maar liefst 35 afleveringen zal hebben, maar dat is niet zo. Het derde seizoen van B&B Vol Liefde heeft 36 reguliere afleveringen.

Op zaterdag 25 augustus is pas de laatste normale aflevering te zien. Op zondag 27 augustus sluit de reeks af met B&B Vol Liefde: De Reünie

Marian uit B&B Vol Liefde 2023
Marian uit B&B Vol Liefde 2023

Wat kunnen we nog meer verwachten?

Mocht je nog even willen inkomen, zet dan 7 juli al rond 20:30 uur je televisie op RTL4. De vrijdag voor het derde seizoen start, is er al een B&B Vol Liefde-special te zien. Hierin maakt Art Rooijakkers een trip door Europa om oud-deelnemers te spreken. Hij zoekt uit hoe nu gaat met Debbie en haar pasgeboren baby en met love birds Astrid en Harm-Jan. Verder wil hij weten of Hans' B&B al verkocht is en of de B&B van Richard eindelijk af is.

B&B Vol Liefde kandidaten 2022
B&B Vol Liefde kandidaten 2022

B&B Vol Liefde is de hele zomer iedere doordeweekse dag om 20:30 uur te zien op RTL en Videoland. Niets missen? Houd dan deze pagina in de gaten

Meer over