Dromen en marathons

B&B Vol Liefde wordt gemist op de buis

2 september 2022 15:48 | reality | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Er is al een week geen B&B Vol Liefde meer op de buis. En hoewel RTL Boulevard elke avond nog wel aandacht besteedt aan hoe het nu met de overgebleven stellen gaat en ook Jinek nog deelnemers had uitgenodigd, moeten we nu weer andere programma's kijken. Tot ongenoegen van onder meer Marieke Elsinga.

De tv- en radiopresentatrice Marieke Elsinga weet niet wat ze met al haar vrije tijd moet doen nu het programma ten einde is. En dat niet alleen, ze droomt er zelfs 's nachts over. 'Vannacht gedroomd dat ik Petra en Paarden Hans tegenkwam en ze vertelde hoe fan ik was van ze', geeft Marieke vrijdag toe in haar Instagram Stories. 'Het is echt afkicken, zo zonder B&B.' Ze zal tijdens haar zwangerschapsverlof toch echt een andere serie moeten vinden.

Instagram Marieke Elsinga
Instagram Marieke Elsinga

Marathon

En Marieke is niet de enige die moet wennen aan de B&B-loze weken. Daarom hebben chef-kok Herman den Blijker en radio-dj Bram Krikke maar even de herhalingen aangezet voor een heuse marathon. Maar of het echt zo was en of ze het ook echt leuk vonden? Dat mag je zelf invullen...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)

Meer over