Ideeën genoeg

B&B Vol Liefde Debbie laat zich uit over realityshow: ziet ze het zitten?

12 september 2023 10:31 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Na afloop van het veelbesproken B&B Vol Liefde riepen fans massaal om een reallifesoap van Debbie de Jong en 'haar' Paul. Hoe kijkt de populaire realityster daar alleen zelf tegenaan? 

De Telegraaf vroeg het haar op de man af.

Lees ook: Alles over B&B Vol Liefde 2023 

B&B Vol Liefde

De kijkers van B&B Vol Liefde gleden afgelopen zomer nog net niet van de bank toen bleek dat B&B-houdster Debbie de Jong en Paul zelfs na de opnames nog altijd samen zijn. In korte tijd ontwikkelden de twee zich tot de publieksfavorieten van het afgelopen seizoen.

Debbie en Paul

Logischerwijs rees daarna dan ook de vraag of er een vervolg zou moeten komen in de vorm van een reallifesoap. Zou het niet geweldig zijn om et dagelijkse leven van Debbie en Paul te volgen? Debbie is nog niet helemaal overtuigd, zo vertelt ze vandaag openhartig. "Ik heb die suggestie ook voorbij horen komen, maar ben daar erg huiverig voor," zegt ze. "Dan moet je een heel goed plan hebben, want met alleen Paul en mij krijg je geen programma vol."

Debbie laat ook haar ervaring als tv-maker spreken. "Dan denk ik: waar is het goed voor en wat heb ik eraan?" gaat ze verder. "Wie wil je er gelukkig mee maken? En laten we eerst maar eens kijken hoe het gaat tussen ons."

Aanvragen

Voor het geld hoeft ze het ook niet te doen. Dankzij haar deelname aan B&B Vol Liefde stromen de aanvragen voor haar B&B binnen en kan ze nauwelijks iedereen van een antwoord voorzien. "Ik heb zo veel aanvragen dat ik niet iedereen kan antwoorden. Er moet eerst orde worden geschept!"

Heb je B&B Vol Liefde gemist? Alle afleveringen van dit derde seizoen zijn terug te vinden via Videoland.

Meer over