De Ware Jacob

B&B Vol Liefde-Jacob krijgt zijn eigen spin-off op Videoland

24 mei 2022 15:00 | reality | Door Judith Regeling

© RTL
Het B&B Vol Liefde-avontuur van Jacob liep misschien niet zoals gehoopt, maar zijn tv-ervaring smaakte blijkbaar wel naar meer. De realityster krijgt namelijk deze zomer zijn eigen realityshow.

Dit komt dus nog eens naast het reguliere tweede seizoen van B&B Vol Liefde, dat vanaf 11 juli van maandag t/m vrijdag te zien is op RTL4.

Lees ook: Dit is alles wat je moet weten over het tweede seizoen B&B Vol Liefde 

De Ware Jacob

In de B&B Vol Liefde-spin-off De Ware Jacob krijgt de kijker de echte Jacob te zien. Je weet wel: die B&B-eigenaar uit Portugal die ondanks de flinke lockdown al vrij snel klaar was met zijn vier vrouwen... en andersom. Toch geeft hij de moed op de liefde niet op. In de nieuwste reeks krijgen de kijkers opnieuw een inkijkje in zijn volgens eigen zeggen turbelente liefdesleven.

Jacob uit B&B Vol Liefde

Daarnaast heeft Jacob wilde plannen. Hij kijkt altijd vooruit en bezoekt in zijn eigen soap potentiële nieuwe villa's om in de toekomst een miljoenenproject te kunnen starten. Jacob bereidt zich gedurende de serie voor op een summerparty compleet in de jaren '80 stijl om het eerste zomerseizoen in te luiden en de grote vraag is of hij dit doet met een vrouw aan zijn zijde.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

De Ware Jacob is vanaf 15 juli wekelijks te zien bij Videoland. 

Meer over