Happy together?

Cyrano uit Prince Charming geeft langverwachte update over zijn relatie met Diego

23 mei 2023 11:15 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

Diego koos tijdens de grote ontknoping van Prince Charming 2023 voor Joey, maar dat draaide uiteindelijk op niets uit. Tijdens de reünie liet de 'prins' weten voorzichtig aan het daten te zijn met Cyrano. Daarna bleef het lange tijd stil rondom de twee, tot nu. 

Cyrano geeft in de online-videoserie Drama Island van RUMAGTV namelijk een update over hun relatiestatus.

Relatiestatus

"Het gaat heel erg goed, we zien elkaar nog steeds", begint Cyrano zijn verhaal. "Je zou kunnen zeggen dat we tussen een 'kwarrel' en een 'prela' zitten." Dat houdt in dat ze happy together zijn, maar nog steeds onderzoeken of ze écht bij elkaar horen. "Ik denk wel dat er sprake is van verliefdheid."

Voorzichtigheid

Cyrano en Diego hebben er bewust voor gekozen om niet te veel over hun relatie te delen met de buitenwereld. "Ik wilde het rustig aan doen. Kijk naar Gordon bijvoorbeeld: die heeft een relatie, laat het aan iedereen zien en binnen een maand is het weer over. Dat wilde ik niet."

Lees ook: Gordon trouwt Prince Charming-stel toch niet

Bindingsangst

Ook vertelt Cyrano openhartig over zijn bindingsangst. "Ik had daar heel erg last van, want ik ben erg gekwetst in het verleden. Hij (Diego, red.) is zo lief voor mij, ik kende dat eigenlijk helemaal niet." Hij hield Diego daarom eerst op afstand, maar kwam al snel tot de conclusie dat hij dat gevoel niet weg kon stoppen.

Meer over