Harrie Snijders

Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw nu te zien op discovery+

4 augustus 2022 13:01 | reality | Door Judith Regeling

© TLC
Geniet jij altijd van De Bachelor en zit je helemaal in het huidige seizoen van Love Island? Goed nieuws! Streamingdienst discovery+ heeft namelijk zojuist de allereerste aflevering van Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw gedropt.

In deze nieuwe dating-realityserie gaat Harrie Snijders bekend Ex On The Beach op zoek naar de ware liefde.

Daten Op Het Kamp: Harrie Zoekt Een Vrouw

Realityster Harrie Snijders laat zijn roerige imago als 'Harrie de Hengst' achter zich en gaat op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Dit keer dus zonder exen die plots uit de zee komen wandelen en roet in het eten gooien. Hij nodigt namelijk zestien (voor hem onbekende) dames uit die een gooi gaan doen die afreizen naar... het kamp! 

Familie-aangelegenheid

Harrie staat er in deze datingshow niet alleen voor. Ook zijn oma, zus, moeder en vader zijn namelijk van de partij om over zijn schouder mee te kijken om voor hem de juiste match te vinden. Enkel voor de laatste drie deelnemers wacht een ontmoeting en dat is niets voor niets. Zij moeten echt alles uit de kast halen om de hele familie te overtuigen: niet iedereen wordt namelijk toegelaten op het kamp. En dat is een gegeven dat vanaf het begin duidelijk is: in de eerste dubbele aflevering vallen er maar liefst 8 dames af. 

Je ziet het in Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw vanaf donderdag 11 augustus om 20:30 uur wekelijks bij TLC. De eerste aflevering staat nu al op discovery+

Meer over