Drukbezette Thomas

Surprise: Ook deze drie vrouwen strijden mee in De Bachelor

15 februari 2022 14:11 | reality | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk
De 16 dames die de komende weken strijden om het hart van Thomas van der Vlugt waren al bekend, maar toch blijft het hier niet bij. In de eerste aflevering van De Bachelor wordt Thomas verrast met de komst van drie extra dames.

Verrassing! Maak hier snel kennis met de drie nieuwkomers.

Lees ook: Dit zijn de 16 vrouwen die Thomas van der Vlugt willen in De Bachelor 

Anna-Noëlle, 25 jaar

Hoewel ze voor haar werk in vastgoed altijd netjes over straat moet, kent de Amsterdamse Anna-Noëlle geen schaamte: het is voor haar geen probleem om in haar pyjamabroek naar de supermarkt te gaan. Ze is erg zorgvuldig in het aangaan van nieuwe vriendschappen en relaties, dus de vraag is niet óf zij Thomas' hart weet te veroveren, maar óf Thomas haar hart kan veroveren.

Asha, 28 jaar 

De Haagse Ascha is bijna klaar met haar opleiding tot verpleegkundige, maar stilzitten komt zeker niet in haar woordenboek voor. Qua avontuurlijkheid zouden zij en Thomas namelijk goed kunnen klikken, want naast werk is Ascha graag op reis, aan het korfballen of is ze net als Thomas ook graag in én boven het water te vinden om te (kite)surfen. 

Isabella, 23 jaar

Isabella sluit dit rijtje af. Ze is zelfstandig ondernemer en vanuit haar kantoor in Amsterdam runt ze een webshop in handgemaakte hoeden. Isabella weet goed wat ze wil en zoekt haar prins op het witte paard. Avontuur ligt haar wat minder, maar wie weet is het met Thomas een kwestie van opposites attract.

De Bachelor is elke woensdag te zien op Videoland. Komende woensdag zie je aan wie Thomas zijn First Impression-roos geeft: aan een van deze nieuwkomers of toch een van de 16 andere dames?

Meer over