'Serieuze dreiging'

De Bevers doelwit van rolexbende

7 juli 2022 21:31 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Een eigen realityserie heeft een onverwachte keerzijde voor John de Bever en zijn man Kees. Het stel zou volgens de recherche doelwit zijn van een rolexbende.

In De Bevers laten John en Kees al weken meegenieten van hun mooie leven. Dat levert naast lovende recensies en een tweede seizoen ook een gevaar voor hun veiligheid op.

Politieonderzoek

Voor de camera's van Shownieuws en RTL Boulevard doet het paar hun verhaal. Ze zijn onlangs benaderd door de recherche nadat tijdens een politieonderzoek naar een bende horlogedieven de naam van de volkszanger viel. De Bevers zouden een interessant doelwit zijn omdat ze enkele prijzige uurwerken bezitten met een gezamelijke waarde van zo'n 13.000 euro.

Verkoop

Het nieuws dat criminelen mogelijk een overval op hun woning aan het beramen zijn ging het stel niet in de koude kleren zitten. Ze besloten direct al hun kostbare klokjes, sieraden en juwelen te verkopen. Behalve hun twee hondjes, hun kostbaarste bezit.

Bang

De Bever laat weten dat er slapeloze nachten van te hebben: "Voor Kees vind ik het ook erger dan voor mijzelf. Kees is wel een beetje bang." Door de media op te zoeken is de verwachting dat andere dieven zijn afgeschrikt. 

Meer over