'Meer diepgang'

De Bevers krijgen een tweede seizoen

24 juni 2022 11:16 | reality | Door Esther Hut

© Tom Cornelissen

Het eerste seizoen van De Bevers is nog niet eens afgelopen of het tweede deel is al aangekondigd. En fans hoeven niet eens zo lang te wachten totdat die te zien is.

In het huidige seizoen krijgen kijkers letterlijk alles mee uit het leven van John de Bever en zijn man en manager Kees. Van de auto wassen, nagels knippen tot een surprise party. En dat is blijkbaar zo’n hit dat een tweede seizoen er wel moest komen. De mannen laten aan Omroep Brabant weten dat de opnames over twee weken al beginnen.

Veel reacties

"John was al gewend aan alle aandacht, voor mij was het even wennen,” zegt Kees tegen Omroep Brabant. "Ik krijg er zoveel reacties op, zowel op straat als via sociale media. Ook van kinderen die zelf homoseksueel zijn en blij zijn dat deze serie er is. We zijn nu aan het camerateam gewend, ze zijn onze vrienden geworden. Toen de opnames net stopten, misten we ze zelfs."

Meer diepgang

Volgens Kees was het eerste seizoen vooral een kennismaking met het duo, maar kunnen we in het tweede seizoen meer diepgang verwachten.

De laatste aflevering van het huidige seizoen van De Bevers is op 7 juli te zien. Dit najaar kunnen we weer klaar zitten voor het nieuwe seizoen.

De Bevers is elke donderdagavond om 20:30 uur te zien op RTL5.

Meer over