Ophef!

De Bondgenoten-kijkers gaan los over Sam na ontvangen tweede gele kaart

16 april 2024 13:43 | reality | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Als het aan de kijkers van De Bondgenoten ligt, moet Sam linea recta haar koffers pakken. Dit laten ze weten nadat ze afgelopen maandag haar tweede gele kaart ontving.

De reglementen zeggen echter wat anders.

Lees ook: Dit zijn de huidige teams in De Bondgenoten 

Sam in De Bondgenoten

Enkele weken geleden liep Sam tegen haar eerste gele kaart aan. Ze raakte in de problemen toen ze uit wanhoop - of eigenlijk meer: honger - aan een bevroren hamburger van een ander team likte en deze vervolgens terug in de vriezer plaatste. De makers van het SBS6-programma De Bondgenoten  waren hier niet blij mee en gaven haar een waarschuwing in de vorm van een gele kaart.

Op dat moment was het nog geen ramp. Haar team verloor wat punten, maar Sam mocht in het spel blijven zolang ze geen nieuwe overtreding beging in dezelfde cyclus. 

Tweede gele kaart

Inmiddels heeft ze die tweede gele kaart in handen. De deelneemster was namelijk maandagavond zo fanatiek om een mysterieuze brief in handen te krijgen dat ze zelfs in een onderbroek graaide van een mededeelnemer. En dat soort gedrag wordt natuurlijk niet getolereerd.

Desondanks kan Sam nog steeds deelnemen, omdat de zesde cyclus net is begonnen. Al heeft ze zich met deze actie absoluut niet populair gemaakt bij de kijkers. Zij steken hun ongenoegen op X niet onder stoelen of banken.

De Bondgenoten is iedere werkdag vanaf 19:45 uur te zien op SBS6.

Meer over