Laatste ceremonie

Diego González-Clark maakt zijn keuze in Prince Charming: 'Valt me heel zwaar'

26 januari 2023 11:02 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Na tientallen dates en behoorlijk wat stropdasceremonies zit het erop voor Diego González-Clark. In de Prince Charming-aflevering van vandaag maakt hij zijn definitieve keuze.

Pas op: spoilers van de Prince Charming-aflevering van 26 januari.

Prince Charming

Voor de vaste kijkers van Prince Charming kwam het vorige week niet als een verrassing dat Theo het deelnemerveld op de valreep van de finale moest verlaten. Diego had immers - mede dankzij Theo's eerdere coronabesmetting - een mindere band met hem dan met de twee overgebleven kandidaten Joey en Cyrano. Voor beide ontwikkelde hij al warme en steeds dieper wordende gevoelens, maar hij kon er vandaag natuurlijk slechts één kiezen.

Joey of Cyrano

In de aflevering van vandaag beleeft hij dan ook met beide mannen eerst een romantische 24-uursdate. De chemie spat er bij beide vanaf, maar met wie ziet hij nu een toekomst? "De laatste ceremonie. Ik voel heel veel dingen wel, maar toch is dit een van de moeilijkste keuzes die ik ooit moet gaan maken", blikt hij vooruit. "Ik had echt niet verwacht dat ik deze moeilijke beslissing zou gaan krijgen. Zo'n sterke connectie met twee mannen." 

De winnaar is.... 

Zijn keuze maakt hij dus puur met zijn hart. "Deze zoektocht gaat om het vinden van ware liefde. Die heb ik gevonden", aldus een zichtbaar geëmotioneerde Diego. "Ik had nooit gedacht dat deze beslissing me zo zwaar zou vallen. Hoe close de finish ook mag zijn: met deze man voel ik dat het helemaal goed zit. Dat het meant to be is. En hoe lang ik ook heb moeten wikken en wegen, mijn keuze staat vast", maakt ie ze duidelijk. Vervolgens stuurt hij Cyrano weg. "Lieve Joey, jij bent het helemaal. Jij bent echt die rots in de branding die ik nodig heb!"

Diego en Joey in Prince Charming
Diego en Joey in Prince Charming

Juicy reünie

Of de twee lovebirds nog altijd samen de liefde vieren, is niet duidelijk. Volgende week volgt er een een reünie, die gepresenteerd zal worden door Carlo Boszhard. Uit de vooruitblik blijkt die heerlijk juicy te worden. Diego heeft tijdens de opnames met één van deze twee mannen het bed gedeeld. Maar met wie? Joeys gezicht spreekt boekdelen... 

Prince Charming is te zien via Videoland.

Meer over