Einde nabij?

Emoties lopen hoog op tussen Malou en Sarath in MAFS

13 februari 2024 22:00 | reality | Door Tessa Kok

© MAFS / Videoland

Het huwelijk van Malou en Sarath heeft al behoorlijk wat tegenslagen gehad. Terwijl Sarath vanaf het eerste moment helemaal weg is van Malou, is dit andersom niet het geval. Malou blijft ervan overtuigd dat ze geen goede match zijn.

Discussies

In de MAFS-aflevering van vanavond was te zien dat het koppel nog steeds op huwelijksreis is in Fins Lapland. Na een lange nacht vol gesprekken wordt het voor Sarath allemaal even te veel. Hij voelt de behoefte om wat tijd voor zichzelf te nemen en besluit uit bed te stappen, om vervolgens een halfuur onder de douche te gaan staan. 

Dit verbaast Malou, die niet begrijpt waarom hij zich lijkt terug te trekken van de problemen. Ze noemt hem egoïstisch en er ontstaat een flinke discussie.

Sarath heeft aan Malou verteld dat hij het afscheid nemen van haar vergelijkt met het overlijden van zijn vader, iets wat Malou heel heftig vindt en maar niet kan begrijpen. De ene discussie volgt de andere op.

Veel emoties

Aan het einde van de aflevering heeft het stel een gesprek met relatiecoach Anne Campagne. ''We hebben een heftig gesprek gehad. Daarna heb ik ook tegen Sarath gezegd dat ik die aantrekkingskracht echt niet voel. Daar ging hij heel erg emotioneel mee om. Alle emoties die Sarath laat zien, ga ik in mee'', legt Malou uit aan Anne.

''Het doet heel veel met me. Ik trek het niet meer. Ik heb er geen zin meer in. Ik wil dit niet, ik ben heel anders. Sarath zit heel anders in de wedstrijd dan dat ik het zit, daarmee is het al verkeerd gegaan. Hij luistert niet'', voegt ze emotioneel toe.'' Sarath heeft het zichtbaar moeilijk met wat Malou daar even op tafel gooit. 

''We hebben gisteren een hele leuke dag gehad. Maar ik haar zo zie, dat doet me zoveel pijn'', zegt Sarath emotioneel in het gesprek met Anne.

Kijkers thuis

De kijkers thuis lijken ook steeds meer te geloven dat dit niet de juiste match is. 

Hoe het huwelijk van Malou en Sarath zich ontwikkelt, wordt duidelijk in de komende afleveringen van dit seizoen.

Married at First Sight is iedere dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4 te zien.

Meer over