'Zijn een redelijk normaal gezin'

Frans Bauer Junior blikt terug op realitysoap De Bauers - 20 jaar later

31 mei 2024 14:57 | reality | Door Tessa Kok

© ANP / Levin den Boer

Frans Bauer Junior was de afgelopen weken veel op de buis te zien in de realitysoap De Bauers - 20 jaar later. Gisteren was de laatste aflevering, tot teleurstelling van de kijkers. Frans Bauer Jr. blikt in een interview met Veronica Superguide terug op de serie.

De Bauers - 20 Jaar Later

In de realityserie De Bauers - 20 jaar later kregen we de afgelopen weken een kijkje in het leven van de familie Bauer. In de serie werden Frans, Mariska en hun kinderen Christiaan, Jan, Frans Jr. en Lucas gevolgd. Frans Bauer Junior zegt in een interview met Veronica Superguide dat hij soms niet begrijpt wat er nou zo  interessant aan hun leven is. ''Tijdens de opnames schoot door mijn hoofd: hoe bijzonder is het nu eigenlijk wat we nu aan het doen zijn? Toch willen mensen dat blijkbaar graag zien.” 

Frans Bauer Junior vindt het leuk dat mensen nu meer te weten komen over de familie en niet alleen over zijn vader. “Het publiek krijgt met deze remake een kijkje in het leven van ons als gezin. Niet alleen van papa, maar ook van mijn broers en ik natuurlijk.''

Kijkcijferhit

De realityserie van De Bauers was een ware kijkcijferhit. Wekelijks zaten er gemiddeld 1 miljoen mensen klaar om de avonturen van de familie te volgen. Frans Jr. denkt dat hij wel weet waarom mensen er zo graag naar kijken. “Het is heel mens eigen dat we graag bij iemand binnen kijken om te zien hoe het daar aan toe gaat. Wij zijn een redelijk normaal gezin. Doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg, zegt papa altijd.” 

Tweede seizoen?

Na het grote succes van de realityserie, zijn er volop speculaties over een tweede seizoen. “Ik zie het overal voorbij komen, maar daar is nog geen sprake van. We hebben er thuis in ieder geval nog geen gesprekken over gehad. Je moet je natuurlijk wel afvragen: kan het wel nét zo leuk worden als dit seizoen?”, aldus de derde zoon van Frans Bauer.

De Bauers - 20 jaar later is terug te kijken via NPO Start of NPO Plus. 

Meer over