Singles gezocht

Gloednieuwe datingshow op komst op basis van astrologie

8 juli 2022 13:20 | reality | Door Judith Regeling

© Pexels (via Josh Willink)
Ben je single en kun je wel wat advies gebruiken van de sterren? Goed nieuws! Productiemaatschappij ITV Studios Netherlands, onder meer bekend van Love Island, zoekt namelijk naar kandidaten voor een gloednieuwe datingshow.

Streamingdiensten en tv-zenders lijken sowieso in te zetten op dit liefdevolle genre. Vorige week kwam namelijk al naar buiten dat ook productiehuis Blue Circle op zoek is naar singles en ook Viaplay stelt niet teleur.

Astrologie

Hoe dit nieuwe programma van ITV Studios Netherlands gaat heten en waar het straks te zien is, is niet duidelijk. Wel is bekend dat de kandidaten gematcht gaan worden op basis van sterrenbeelden. "Tijdens een uniek liefdesavontuur op basis van astrologie wordt er rekening gehouden met wat er voor jou in de sterren geschreven staat", geeft het productiehuis alvast een tipje van de sluier. Het is dus echt bedoeld voor mensen die ervoor open staan om op een andere manier naar liefde te kijken.

Zonovergoten opnames

De deelnemers blijven tijdens de opnames niet in Nederland, maar vertrekken voor dit liefdesexperiment naar een zonovergoten resort. Daar ontmoeten ze de match die voor hen is uitgekozen, zo is duidelijk. Hoe het daarna vordert, blijft echter nog een verrassing. Of er ook een presentator of presentatrice van de partij is, is niet bekend. Maar wij zouden ons zo kunnen voorstellen dat 'maangodin' Lieke van Lexmond een rol krijgt.

Klinkt dit als iets voor jou? Aanmelden is nog mogelijk. 

Meer over