Romantiek?!

Johan Vlemmix doet mee aan datingprogramma Lang Leve de Liefde

17 oktober 2023 15:43 | reality | Door Judith Regeling

© KIJK.nl
Johan Vlemmix heeft de hoop op de liefde blijkbaar nog niet verloren. Na zijn minder succesvolle poging in First Dates, probeert de 64-jarige ondernemer en zanger nu bij Lang Leve de Liefde wat romantiek te vinden.

Zal Cupido ditmaal wel raak schieten?

Lang Leve de Liefde

De inmiddels 64-jarige Johan Vlemmix is hard op weg om een ware realityster te worden. Na zijn (toch niet zo succesvolle) deelname aan First Dates, zal hij namelijk deze week zijn intrede doen in de bekende villa van Lang Leve de Liefde.

Of dat wat succes op romantiek vlak wat oplevert, is nog even de vraag. Daar mag hij nog niets over zeggen. "Ik heb een contract getekend, waarin ik op straffe van een fikse boete moest beloven er niets over te zeggen", vertelt hij alvast aan De Telegraaf. "De mensen moeten maar kijken hoe mijn date verloopt. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad."

Johan Vlemmix

Over plezier maken hoeven we ons bij Johan sowieso nooit zorgen te maken. Wie namelijk 'feestjes en partijtjes' zegt, zegt eigenlijk Johan Vlemmix. De voormalig deelnemer, starter en jurylid van Te Land, Ter Zee en in de Lucht ontpopte zich de afgelopen jaren immers niet alleen als de bewonderaar van Oranje, maar ook als presentator van feestavonden door het land en als zanger.

Toch neemt hij deze deelname aan Lang Leve de Liefde bloedserieus. "Ik maak veel mooie dingen mee, maar kom altijd alleen thuis. Er zit nooit iemand om mij te wachten aan wie ik mijn verhaal kwijt kan. Dat mis ik."

Johan Vlemmix is op woensdag 18 oktober 2023 voor het eerst te zien in Lang Leve de Liefde.

Meer over