Drama

Kelly van der Veer in tranen in Echte Meisjes in de Jungle: 'Ik wil naar huis'

23 januari 2024 13:15 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Kelly van der Veer leek zich enorm veilig te wanen in haar team, maar in de meest recente uitzending van Echte Meisjes in de Jungle is die illusie abrupt doorbroken. En dat heeft ze duidelijk laten merken!

Soms brengt ruilen toch verdriet met zich mee.

Lees ook: De reünie van Echte Meisjes in de Jungle is vanaf déze datum op Videoland te zien 

Echte Meisjes in de Jungle

Echte Meisjes in de Jungle-presentator Valerio Zeno stelde Deveny en Jacomien, de teamcaptains van beide teams, eerder voor een lastige keuze. Ze moesten bepalen welk lid van hun team ze graag voor langere tijd zouden zien vertrekken. Voor Deveny was deze beslissing niet moeilijk: ze heeft al sinds het begin van het avontuur onenigheid met Michella Kox en koos er dan ook zonder twijfel voor om afscheid te nemen van de veelbesproken realityster.

Kelly van der Veer

Voor Jacomien lag de situatie iets anders. Ze voelde zich al snel na het opschrijven van de naam schuldig. "Ik durf haar niet eens aan te kijken. Zo erg schaam ik me. Je gaat sowieso iemand verdriet doen," zei de ster uit Urk!. Uiteindelijk bleken deze opmerkingen te gaan over Kelly van der Veer, die inderdaad niet blij is met de overgang naar het team van Famke Louise, Deveny, Shanta en Michelle.

Ze is er zelfs helemaal klaar mee. "Ik wil naar huis. Ik heb hier echt geen zin meer in nu. Ik trek het niet meer aan die kant. Daar ben ik al een week geweest. Gadverdamme," brengt ze dan ook huilend uit in de vijfde aflevering. "Ik voel me echt bedrogen door haar. Ik heb het vanaf het begin naar mijn zin gehad en dan krijg je dit. Ik haat mensen echt!"

Nieuw team

Nu willen we eigenlijk geen spoilers geven, maar het komt gelukkig goed met Kelly. Later in de aflevering heeft ze gewoon weer een big smile op haar gezicht!

Kelly van der Veer in Echte Meisjes in de Jungle
Kelly van der Veer in Echte Meisjes in de Jungle


Iedere maandag is er weer een gloednieuwe aflevering van Echte Meisjes in de Jungle op Videoland te zien. 

Meer over