'Ik trek mij even terug'

Dit is waarom Kimberly niet meer te zien is in Echte Gooische Moeders

27 juni 2022 12:15 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

Kijkers van Echte Gooische Moeders zitten met een vraag: waar is Kimberly gebleven? Ze was niet te zien in de Moederdag-special van de realityserie en ze is ook niet te zien op de castfoto van het komende seizoen. Kimberly komt zelf met het verlossende antwoord. 

Kimberly werd in 2008 samen met Pauline, Bo, Leslie en Florine bekend door de realityserie Echte Gooische Meisjes, waarin de levens van tieners uit Het Gooi werden gevolgd. Twee jaar geleden besloot Videoland om de serie nieuw leven in te blazen met de spin-off Echte Gooische Moeders, om te kijken hoe het na al die jaren ging met de veelbesproken dames. En met succes, want er is een derde seizoen aangekondigd. Deze keer alleen zonder Kimberly... maar waarom?

Simpele reden

Gelukkig heeft het een onschuldige reden: Kimberly heeft het simpelweg te druk. "Voorlopig trek ik mij even terug uit Echte Gooische Moeders. Niks aan de hand, maar mijn prioriteiten liggen momenteel ergens anders en om dit met elkaar te combineren was voor mij niet echt een optie", laat ze via Instagram weten.

Lees ook: Echte Gooische Moeder-Florine zwanger van tweede kindje

Terugkeer

Kimberly is in het dagelijks leven schoonheidsspecialiste en heeft haar eigen salon waar ze de komende tijd dus haar focus op gaat leggen. Een terugkeer in de realityserie is niet helemaal uitgesloten. "Wellicht zien jullie mij op een ander moment terug."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kimberly (@kimberlybosman)

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is vanaf 24 juli wekelijks te zien bij Videoland

Meer over