Madeira

MAFS-Dirk vindt toch een beetje liefde in Married At First Sight

20 februari 2024 10:56 | reality | Door Marjolein Vos

© Videoland still
Hoewel de liefde tussen Anneke en Dirk in Married At First Sight niet lijkt te ontstaan, heeft Dirk wel een andere liefde gevonden. Het gaat om het eiland Madeira waar Dirk voor zijn huwelijksreis naartoe ging.

De afgelopen dagen post Dirk volop foto's van het avontuur.

Resort

Zo deelt hij een foto van het resort. "Hier verbleef ik van 5 t/m 8 oktober in dit prachtige resort Quinta da Bela Vista in Sao Martinho op Madeira. Mede mogelijk gemaakt door iTV en RTL4." 

Resort waar Dirk verbleef.
Resort waar Dirk verbleef.

Uitzicht

Ook plaatst hij vergezichten en foto's van Cabo Girão. "Op zaterdagmiddag naar Cabo Girão geweest daar kan je in verschillende vormen genieten van het uitzicht. Zo is er namelijk een glazen loopbrug aangelegd. Dit is een platform gemaakt van dik glas. Door het glazen platform kan je die Atlantische oceaan tegen de kliffen zien opspatten", aldus Dirk. 

Dirk geniet ondanks ellendige huwelijksreis van Madeira.
Dirk geniet ondanks ellendige huwelijksreis van Madeira.

Carlo

Kijkers van MAFS wachten nog of er toch nog een twist aan zit te komen voor Dirk en Anneke. In een interview met De Telegraaf onthult presentator Carlo Boszhard: ''Ik zeg altijd: Er komt een twist, ergens.'' Maar of ze weer samenkomen? ''Nee, dat denk ik niet. Ik geef geen valse hoop, maar liefde wordt altijd gevonden in deze show'', aldus Boszhard.

Married At First Sight is iedere dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken op Videoland.

Meer over