Wat een twist!

OMG: Married at First Sight: Match or Mistake-experts sturen iemand naar huis

18 oktober 2023 09:34 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
De kijkers van Married at First Sight: Match or Mistake kunnen hun oren niet geloven. In de aflevering die zojuist op Videoland is verschenen, besluiten de makers om iemand naar huis te sturen. En het is niet wie je denkt!

Wat een plottwist!

Lees ook: Alles over Married at First Sight: Match or Mistake 

Married at First Sight: Match or Mistake

De afgelopen weken werd er al een beetje in de promo's van Married at First Sight: Match or Mistake gehint dat er iets spectaculairs zou gaan gebeuren. Wat dat echter was, bleef tot vandaag onbekend. Nu is duidelijk dat het allemaal om een feestje gaat dat door de deelnemers is georganiseerd in de periode tussen de huwelijksreis en de samenwoonperiode. Ze zaten toen allemaal in aparte kamers in één hotel.

Ginger verklaart

De deelnemers besloten daar een klein feestje te geven op Oliviers kamer. Nu is dat nog niet eens het grootste probleem; daar heeft Ginger voor gezorgd. "Zoals de meeste van jullie weten, hebben we afgelopen dinsdag een feestje gehad in het quarantainehotel. Van tevoren heb ik mijn vriendinnen een berichtje gestuurd met waar ik was," verklaart ze nu. "Dit was niet met de intentie dat zij zouden langskomen, maar het was puur om te laten weten dat ik weer oké was. En verder was dat eigenlijk gewoon, ja, daarmee was het gedaan."

Pijnlijke verrassing

Toch dachten haar vriendinnen daar anders over: zij besloten een bezoekje te brengen. "Er waren alleen good vibes. En iedereen was gelukkig, volgens mij," vervolgt ze haar uitleg. "Totdat ineens mijn vriendinnen met best wel veel bombarie de kamer binnenrenden eigenlijk. Zoals jullie hebben gezien, was ik zelf ook in totale shock. Ik had het ook echt niet zien aankomen. Maar tegelijkertijd kwam er ook een andere emotie dat ik ook heel blij was om mijn vriendinnen te zien op dat moment. Dus voor mij was dat heel dubbel."

Voor de andere kandidaten was het ook lastig: sommige van hen besloten zelfs uit de kamer te vertrekken omdat ze zich niet meer veilig voelden. "Ik heb me er heel erg rot over gevoeld. Ook omdat het op Ollies hotelkamer was. Hij wilde bij voorbaat al niet dat het op zijn hotelkamer zou gebeuren," gaat Ginger verder. Ook Ollie zelf voelde zich daar niet goed bij: die kamer was zijn 'safezone' en hij kon er zelf niet uit vertrekken.

Duidelijke consequenties

Deze gebeurtenis is echter al een aantal dagen geleden en de groep heeft het al zo goed als mogelijk uitgesproken. Althans, daar leek het op. Toch is een van hen naar de experts gestapt. Wie dat is, is niet bekend. Maar veel deelnemers zijn toch meer verontwaardigd over het 'klikken' dan over wat Ginger heeft gedaan. Toch zijn de experts duidelijk: haar avontuur zit erop.

In eerste instantie besluit Ollie nog even te blijven, maar de volgende dag maakt hij toch een andere beslissing. "Ik mis mijn maatje."

Ginger en Ollie in Married at First Sight: Match or Mistake
Ginger en Ollie in Married at First Sight: Match or Mistake


Benieuwd hoe dit afloopt? Elke dinsdag en woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake op Videoland.

Meer over