Niet meer van deze tijd...

Martijn Krabbé onthult reden voor stoppen Uitstel van Executie

29 maart 2022 20:03 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Martijn Krabbé verklaart waarom er na veertien seizoenen een streep door Uitstel van executie gaat: de makers zien zelf geen heil meer in het programma.

Aan RTL Boulevard liet Krabbé weten dat het naderende einde van 'zijn' Uitstel van executie een besluit is dat vanuit het team genomen is. 

'Verouderd format'

Volgens Martijn is het programma waarin hij sinds 2008 samen met budgetcoach Eef van Opdorp, makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Duncan Abrahams huizeneigenaren helpt niet meer van deze tijd. Het format ontstond tijdens de huizencrisis en inmiddels is het volgens Krabbé een 'verouderd format'.

Aanpassingen

Dit betekent dat het veertiende seizoen ook het laatste zal zijn. Oplettende kijkers merkten al op dat er van het format werd afgeweken. Zo kwam deze reeks voor het eerst iemand met een huurhuis voorbij en krijgen we later dit seizoen een stel dat noodgedwongen in een vakantiewoning bivakkeert omdat ze geen geschikt huis kunnen vinden. 

Aftellen

Fans hoeven Uitstel van executie niet direct te missen. RTL laat weten dat er nog vijf verse afleveringen op de plank liggen en dat er als toetje nog een terugblikeditie komt. 

Meer over