Keuze gemaakt

Met deze twee mannen gaat Sylvia Geersen op 24-uursdate in De Bachelorette

6 april 2023 10:27 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Het liefdesavontuur van Sylvia Geersen in De Bachelorette nadert zijn ontknoping en dus moest het model ook deze week weer een lastige keuze maken. Welke twee heren neemt zij mee op 24-uursdate en wie blijft er alleen achter?

Volgende week wordt de keuze nog lastiger. Sylvia Geersen heeft dan immers nog maar één roos én haar hart te vergeven.

Lees ook: Opnames van De Bachelorette niet van een leien dakje 

De Bachelorette

Dat moment laat - gelukkig voor haar - nog even op zich wachten, maar toch was de spanning deze week al om te snijden. Samé Anwa, Tjeerd Parqui en Joris Smits streden in deze aflevering namelijk nog altijd om het hart van hun Bachelorette en wisten dat ze een stapje extra moeten zetten om haar te veroveren.

Hun vrienden konden op een speciaal georganiseerde date nog een goed woordje voor ze doen, maar uiteindelijk lag de keuze toch echt bij Sylvia Geersen zelf. Met wie ziet ze nu echt een toekomst voor zich? En wie heeft haar het meest geraakt?

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)


Sylvia Geersen

Dat deze keuze na al die weken niet makkelijk is om te maken, is voor iedereen duidelijk. Het model liet zich dan ook kwetsbaar zien in gesprek met presentatrice Monica Geuze. "Ik ben een beetje van slag. De mannen hebben een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. Ik wil niemand kwetsen", bracht ze vol emotie uit. "Ik heb nu gezien dat ze alledrie voor mij willen vechten. Ik voel mij weer speciaal en gewaardeerd. Maar nu is het zo dat ik iemand ga kwetsen en dat kwetst mij."

Tjeerds exit

Die laatste zin gold uiteindelijk voor... Tjeerd. "Ik weet niet of wij in dezelfde levensfase zitten. Ik vind het zo moeilijk, want je hebt echt een speciaal plekje in mijn hart. Maar ik moet keuzes maken", aldus een zichtbaar geëmotioneerde Sylvia tegen hem. "Ik ben 37 jaar en jij bent nog feestjes aan het geven en je hebt jongere vrienden. Ik ben een beetje van je gaan houden en ik vind het heel moeilijk, maar ik moet je laten gaan."

Dat betekent dus automatisch dat Joris en Samé op 24-uursdate mogen. Wie uiteindelijk met het hart van Sylvia ervandoor gaat, is aanstaande donderdag te zien op Videoland. 

Meer over