Binnen twee werkdagen

Nicol wil uit Massa Is Kassa geknipt worden

26 juni 2023 21:42 | reality | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Nicol Kremers wil niet langer geassocieerd worden met Massa Is KassaDe ex van Peter Gillis eist dat de makers haar uit alle seizoenen van de SBS-reeks knippen. Zo niet, dan volgen juridische stappen.

Shownieuws kon eerder vandaag melden dat zowel Talpa als Massa Is Kassa-producent Concept Street een sommatie hebben ontvangen van Nicols advocaten Sébas Diekstra en Allon Kijl.

Herinnering

Kremers en haar advocaten willen dat de tv-makers nog deze week alle afleveringen van Massa Is Kassa waarin ze samen met haar ex Peter Gillis te zien is offline halen of aanpassen. De serie zou Kremers in de huidige vorm teveel herinneren aan de 'gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden'. Daarmee wordt verwezen naar de mishandelingen die Nicol in haar tijd met Peter zou hebben moeten doorstaan. 

Kennisgeving

Talpa en Concept Street hebben twee werkdagen om gehoor te geven aan de sommatie. In een reactie aan Shownieuws laat een woordvoerder van de zendergroep weten: "Wij hebben kennisgenomen van de sommatie aan producent Concept Street en we zullen hier samen met hen serieus naar kijken. Daar willen we het voor nu graag bij laten". Mocht Massa Is Kassa na die tijd nog steeds terug te kijken zijn, dan overwegen Nicol en haar team juridische stappen.

Meer over