Uitzenddatum bekend

Dit is wanneer het vernieuwde Obese te zien is

22 april 2022 09:33 | reality | Door Judith Regeling

© 24Kitchen
Na Wendy van Dijk en Angela Groothuizen is het binnenkort echt tijd voor Miljuschka Witzenhausen om het vernieuwde Obese te presenteren. RTL heeft dat in hun plannen voor juni onthuld.

Obese is namelijk vanaf 1 juni wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5.

Mis niks: Download nu de gratis TVgids.nl app Download nu

Obese

In Obese worden deelnemers met obesitas en die hiertegen in actie willen komen voor een langere tijd gevolgd. Ze hebben als doel hun leven weer op gang te krijgen en worden hiervoor bijgestaan door een team aan experts waaronder personal trainer Roberto da Costa, psychologe Hilde Jans en voedingscoach Tessa van der Steen. Aan Miljuschka Witzenhausen dit jaar de taak om de show te presenteren.

Miljuschka Witzenhausen

Eerder liet Miljuschka al weten dat zij de perfecte presentatrice is voor dit programma. Ze weet immers precies wat het is om constant verleid te worden door lekkere dingen. "Dat je vijf kilo afvalt, er daarna een maand niks gebeurt en je naar troosteten wil grijpen", schemerde ze door. Ook wil ze vooral kenbaar maken dat je echt niet alleen gelukkig wordt bij maatje 36. "Ik ben zelf maat 42, 75 kilo schoon aan de haak en daar ben ik helemaal senang bij."

Meer over