Hilarisch overzicht

De beste parodieën en sketches van B&B Vol Liefde 2023

28 juli 2023 11:58 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Of je nu op je werk bent, in de trein zit of even op social media rondkijkt: om B&B Vol Liefde 2023 kun je gewoon niet heen. Bekende en onbekende Nederlanders weten dit ook en slaan massaal aan het persifleren, maken een sketch of doen iets anders origineels.

Let op: dit artikel wordt de komende weken geüpdatet.

Lees ook: Alles over B&B Vol Liefde 2023 

Kaj Gorgels als Walter

Kaj Gorgels beet van alle BN'ers het spits af met zijn persiflage van Walter, de veelbesproken en ietwat zweverige B&B-houder uit Frankrijk. Hij spartelt met water, laat hier en daar een giecheltje horen en uiteraard kan ook een expressieve dans niet ontbreken. Zijn fans en volgers, waaronder ook Walter zelf, zijn onder de indruk. "Kom je voor mij invallen als ik op vakantie ben, Kaj?" schrijft hij er gekscherend bij. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes)


Ilse Warringa als Anne

Ilse Warringa heeft misschien (nog) niemand gepersifleerd, maar als het aan haar ligt, haalt ze zo haar 'innerlijk' Anne uit de kast. "Zo jammer dat De TV Kantine er nu niet is, dan had ik speciaal voor B&B Vol Liefde opnieuw mijn papillotten ingedaan." En zeg nu zelf: de onderstaande foto is toch gewoon een één-op-één kopie? 

Lees ook: Carlo Boszhard zou B&B Vol Liefde dolgraag persifleren in De TV Kantine


Henry van Loon & Jelka van Houten

Henry van Loon en Jelka van Houten zijn net als vorig jaar ook weer helemaal in de ban van de populaire realityshow van RTL4. De twee hebben dan ook niet bepaald een voorkeur: ze persifleren op social media gewoon iedereen. Van Claudia met haar 'spiruwaliteit', Jan (van Marian) tot Olaf (van Petri) moeten er inmiddels al aan geloven.
 


Bram Krikke en Claudia

Als je dacht dat je na het vertrek van Claudia in B&B Vol Liefde nooit meer iets van haar zou zien of horen, heb je het mis. In de onderstaande video danst en knuffelt ze er zowel binnens- als buitenhuis op los met Bram Krikke. Een online hit is daarmee geboren. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)Vic Cle als Petri

Naast Walter en zijn gasten kan de nu al beroemde uitspraak van Petri, die even haar zonnebril erbij afzet, ook niet in dit overzicht ontbreken. Op kanalen als Instagram, Twitter en TikTok vliegen de sketches hiervan ons al flink om de oren. Vic Cle speelt er ook geniaal op in. Althans, wij vinden het geniaal. Zijn vriendin vast wat minder. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Vic Cle (@vicccle)

Ook de uitspraak van Claudia en Anne over het 'stelen' van woorden levert een hilarische sketch op.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Vic Cle (@vicccle)

 

Kai Merckx

De soms wat stugge Petri uit Oostenrijk blijkt sowieso te zorgen voor een bom van inspiratie en creativiteit. Radiodj Kai Merckx is namelijk ook met die befaamde scène tussen haar en Hans aan de haal gegaan. Het slachtoffer is een nogal zielig uitziende boom in het bos. "Dat was niet wat de bedoeling was."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Kai Merckx (@kaimerckx)


Deelnemers op Tinder

Hoe leuk alle persiflages ook zijn: de deelnemers doen natuurlijk vooral mee om de liefde van hun leven te vinden. Mocht dat nu niet lukken, kunnen ze vast aankloppen bij Jasper Schilder. Hij heeft voor ieder van hen - oftewel voor Martijn, Petri, Walter, Bram, Debbie, Leendert, Marian en Joy - een opzetje gemaakt van hun (mogelijk wel toekomstige) Tinder-accounts.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Sarcasanova (@sarcasper_)B&B Vol Liefde
is iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Lees hier alles over het programma.

Meer over