Voorstelrondje

Dit zijn de deelnemers van Hunted 2022

19 september 2022 13:33 | reality | Door Janine van Rooden

© Elvin Boer

Over een week start het nieuwe seizoen van Hunted op NPO 3. Wie durven het dit jaar aan om op de vlucht te slaan voor het team vol hunters onder leiding van Sander Schaepman en Marcel van de Ven

Tijd om de deelnemers aan je voor te stellen!

Jade en Marco

Jade (20) en Marco (50) zijn dochter en vader. Marco is een enorme fan van Hunted en zijn wens om een keer mee te doen komt bij deze uit. Hij is enorm fanatiek en als het erop aankomt is het dan ook ieder voor zich. Jade weet dit en verwacht dan ook niet van haar vader dat hij haar handje vast gaat houden.

Jade & Marco
Jade & Marco

Lina en Danique

Lina (26) en Danique (26) hebben elkaar leren kennen tijdens hun studententijd. Omdat ze op hoog niveau basketbal speelden leerden ze elkaar goed kennen. Ze hebben samen al eens vijf weken door Colombia en Brazilië gereisd, dus ook deze uitdaging durven ze aan. 

LIna & Danique
LIna & Danique

Rob en Damy

Rob (28) en Damy (28) hebben elkaar leren kennen tijdens hun werk bij een internet marketing bureau. Ze zijn erg fanatiek en willen tijdens hun vlucht back to basic. Ze gaan daarom met een ouderwetse kaart op zoek naar de meest tactische vluchtroute.

Rob & Damy
Rob & Damy

Sandra en Michel

Sandra (35) en Michel (39) zijn vijftien jaar samen en twee jaar getrouwd. Sandra kwam met het idee om mee te doen aan Hunted en als ze iets leuk vindt kan ze heel impulsief reageren. Sandra en Michel weten in ieder geval wat ze aan elkaar hebben na al die jaren samen.

Sandra & Michel
Sandra & Michel

Sanne en Siedo

Sanne (25) en Siedo (31) zijn zus en broer. Ze willen tijdens hun vlucht vooral alles los kunnen laten en het avontuur aan kunnen gaan. De grote uitdaging? Een heel ander leven leiden dan ze normaal gesproken doen. 

Sanne & Siedo
Sanne & Siedo

Yasmine en Melvin

Yasmine en Melvin hebben elkaar leren kennen in de gehandicaptenzorg en hadden meteen een klik. Ze zijn avontuurlijk ingesteld maar het tentje blijft wel thuis, want 'het moet immers wel leuk blijven'. Ze zijn overtuigd dat ze de winst binnen gaan harken. 

Yasmine & Melvin
Yasmine & Melvin

Trailer

Er zijn inmiddels ook al wat meer - spannende - beelden vrijgegeven van dit zevende Hunted-seizoen. Die zie je hieronder.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Hunted NL (@hunted.avrotros)

Wie het uiteindelijk gaan lukken om uit de handen van de hunters te blijven zie je vanaf 26 september 2022 elke maandag om 20:25 uur op NPO 3

Meer over