Voorstelrondje

Maak kennis met de kandidaten van Gestrand op Honeymoon Island

13 mei 2024 13:35 | reality | Door Janine van Rooden

© Jasper Suyk

Er komt een nieuwe realityshow aan à la Married at First Sight waarvan de kandidaten inmiddels bekend zijn gemaakt. 

Wij stellen ze aan je voor.

Gestrand op Honeymoon Island

In Gestrand op Honeymoon Island worden pasgetrouwde koppels - die elkaar daarvoor nog niet kenden - gedropt op een verlaten eiland waar dus eigenlijk hun huwelijksreis begint. Er is daar geen contact met de buitenwereld waardoor ze elkaar echt leren kennen. Dit moeten ze twee weken vol zien te houden waarna ze beslissen of ze wel of niet voor elkaar gemaakt zijn. 

Jesta (27) & Steve (32)

Jesta is een alleenstaande moeder van een vierjarige dochter en daarnaast werkzaam als recruiter. Ze houdt van zingen, motorrijden en boksen en is op zoek naar een stabiele relatie met een gedeelde kinderwens.

Steve is Artificial Intelligence-consultant en gek op zijn twee honden, sporten en stappen. Hij is al enige tijd vrijgezel en hoopt met dit avontuur de ware liefde te vinden.

Jesta & Steve
Jesta & Steve

Laura (30) & Tom (33)

Laura is een verhuurmedewerker met een liefde voor reizen en feestjes. Ze zoekt naar een partner om haar verhalen mee te delen en samen de rest van de wereld te ontdekken.

Tom werkt als fysiotherapeut en is dol op koken en muziek. Hij heeft drie serieuze relaties achter de rug en is er nu klaar voor om de vrouw van zijn dromen te ontmoeten.

Laura & Tom
Laura & Tom

Roy (31) & Anna Lucia (27)

Roy is een barman en ondernemer die geniet van gezelligheid en sporten. Hij is tijdens dit avontuur vooral op zoek naar een speciale verbinding met een vrouw.

Anna Lucia is holistisch massagetherapeut en leeft haar droom in Portugal. Ze verlangt naar een man om haar leven mee te delen, maar wel eentje die haar op en top vrouw kan laten voelen.

Roy & Anna Lucia
Roy & Anna Lucia

Rowan (33) & Elvion (31)

Rowan is werkzaam als reisadviseur en houdt er zelf ook wel van om op avontuur te gaan. Na vijf jaar als single te hebben geleefd is hij nu klaar voor de liefde van zijn leven.

Elvion is een gastheer met een passie voor reizen en paaldansen. Hij is al een keer verloofd geweest, maar die relatie is gestrand. Toch geloof hij nog steeds in de liefde.

Rowan & Elvion
Rowan & Elvion

Roza (29) & Patrick (37)

Roza werkt als nachtverpleegkundige en heeft een passie voor het klussen aan de oude boerderij van haar oma. Daarnaast geeft ze ook veel om haar hobby's zoals paaldansen en haar twee katten. Een bezige bij die klaar is om haar leven voorgoed te delen.

Patrick is directeur van een marketingbureau en een echte levensgenieter. Hij heeft al enkele lange relaties gehad en is nu vastberaden om de vrouw van zijn dromen tegen te komen. 

Roza & Patrick
Roza & Patrick

Wanneer en waar is Gestrand op Honeymoon Island te zien?

Gestrand op Honeymoon Island is vanaf 1 juni 2024 te zien bij Videoland. De eerste aflevering is op die dag ook om 22:40 uur te zien bij RTL 4. 

Meer over