Spoilers

Prince Charming-reünie 2023 eindigt met een enorme plottwist voor Diego

2 februari 2023 10:15 | reality | Door Judith Regeling

© Videoland
Prince Charming Diego González-Clark koos vorige week met heel zijn hart voor kandidaat Joey. De vraag die alle kijkers dus nu bezighoudt is: zijn de twee nog samen? In de reünie van Videoland kwam het beslissende antwoord.

Let op: spoilers!

Prince Charming

Na tientallen romantische én minder romantische dates en behoorlijk wat stropdassenceremonies koos Diego González-Clark vorige week voor Joey. "Deze zoektocht gaat om het vinden van ware liefde. Die heb ik gevonden", zei hij toen vol zekerheid over kandidaat Joey. "Ik had nooit gedacht dat deze beslissing me zo zwaar zou vallen. Hoe close de finish ook mag zijn: met deze man voel ik dat het helemaal goed zit."

Diego González-Clark

Hoe goed het daar in het prachtige Kreta ook klinkt, drie maanden later is dat plaatje al minder rooskleurig. "Date één was fijn, date twee was relaxed en er kwam ook weer een derde date. Bij binnenkomst werd ik ontvangen met een knuffel en een kus op mijn voorhoofd en toen wist ik", zegt Diego ondanks alles met een glimlach tijdens een terugblik in de reünie. "Ik moet er nu van lachen, maar toen dacht ik echt: het is klaar. Wij zijn niet op hetzelfde level."

Afwijzing

Diego bleek uiteindelijk meer gevoelens te hebben dan Joey voor hem. "Het moment dat Joey ermee stopte, zat ik vol ongeloof. Ik dacht: dit kan niet zo zijn. Ik voelde me zelfs een beetje beledigd van: wat gooi je nu weg? Ik voelde me gepasseerd, maar dat is ook snel weggetrokken toen we zijn gaan praten", blikt hij openhartig terug.

De terugkeer van...

Maar - let op: plottwist - de zoektocht van Diego is niet helemaal voor niets geweest. Hij heeft het namelijk erg leuk met iemand anders. "Ik moest wel een beetje bijkomen van het liefdesavontuur met Joey, maar toch al heel snel bleek ik open te staan voor de liefde. Ik ben in contact geweest met iemand die ik toch al dagelijks sprak en dat voelde heel goed, natuurlijk en fijn", legt ie uit. "Hij was de eerste die contact zocht en ik was een beetje verrast, maar tegelijkertijd was het ook heel vleiend. Ik denk dat deze persoon echt in mijn leven past." Voor de Prince Charming-kijkers is het geen onbekende: het gaat hier om Cyrano, de runner-up.

De relatie tussen deze twee is nog wel enorm pril. "We zijn aan het begin van alles. Misschien is het een hele mooie vriendschap of meer, dat weten we nog niet." Aan aantrekingskracht echter geen gebrek...

Cyrano en Diego uit Prince Charming 2023
Cyrano en Diego uit Prince Charming 2023

Prince Charming is volledig te zien via streamingdienst Videoland.

Meer over