Babynieuws

Zo gaat het nu met Elise uit Boer Zoekt Vrouw 2020

17 juni 2022 09:52 | reality | Door Judith Regeling

© Linelle Deunk
Het geluk kan niet op bij Elise Epker, die in 2020 haar opwachting maakte in Boer Zoekt Vrouw. Ze is namelijk in verwachting van haar allereerste kindje!

Via haar Instagram brengt ze het blije nieuws naar buiten.

Boer Zoekt Vrouw

In het elfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw waagde Elise Epker een poging om het hart van boer Bastiaan te veroveren. Dat lukte helaas niet omdat de boer het nog gezelliger had met Milou, maar lang heeft zij daar niet om hoeven treuren. Inmiddels is ze namelijk alweer bijna twee jaar gelukkig met Jonathan, die ze nog kent van haar middelbare school. "Na Boer Zoekt Vrouw liep ik hem na jaren tegen het lijf in de stad. We raakten aan de praat en zo is het belletje gaan rinkelen", vertelde ze eerder. 

Elise Epker

Binnenkort wordt hun liefde bekroond met de komst van hun eerste kindje, zo onthult ze nu op Instagram. Bij een foto waarop zowel zij als Jonathan stralend te zien zijn, schrijft ze: "December 2022. Enorm dankbaar en vervuld van liefde dat onze allergrootste droom mag uitkomen! Wij worden papa en mama." Uit de hashtags blijkt dat ze inmiddels de 14e week is gepasseerd.

Felicitaties

Uiteraard kunnen de nodige felicitaties niet ontbreken. Onder meer Milou, die Elise leerde kennen tijdens het Boer Zoekt Vrouw-avontuur, reageert erop. "Kan niet wachten om jullie kleine frummeltje te ontmoeten, het is jullie zo gegund lieverds!" 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker)

Meer over