Wie van de drie?

Deze realityshows zijn genomineerd voor een Guidinc Award 2021

16 november 2021 12:23 | reality | Door Irma Tomas

© Kijk.nl/Jokko/RTL4
Dit zijn de drie realityshows die dit jaar kans maken op een Guidinc. Streaming Video Award. En het zijn voornamelijk de vertrouwde titels die goed scoren.

Chateau Meiland

Natuurlijk staat de familie Meiland in de top 3. Chateau Meiland trekt nog altijd hordes kijkers op SBS6 en de avonturen van Martien, Erica en Maxime vervelen nog lang niet. Dit zou zomaar eens de favoriet voor de eindoverwinning kunnen zijn. Chateau Meiland is streaming te zien op KIJK.

Down the Road

Een verrassende naam in dit rijtje is Down the Road. In de Vlaamse serie maken Dieter Coppens en begeleidster Saar een roadtrip van Spanje naar Marokko met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down. En jullie zijn zeer te spreken over de serie. Een Nederlandse versie met Gordon is in de maak. Down the Road is te zien op NPO Start.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson gaat nooit verloren. Dat bewijst deze nominatie maar weer eens. Het seizoen is nog in volle gang, toch kregen Nicolette Kluijver, Kaj Gorgels en alle BN'ers die zich vrijwillig laten uithongeren nu al heel veel stemmen. Expeditie Robinson is streaming te zien op Videoland.

Uitzending Guidinc. Awards

De Guidinc. Awards worden op 2 december uitgereikt tijdens een liveshow die je natuurlijk kunt volgen op Guidinc.nl

Meer over