Onthulling

Robbert Rodenburg gaat Dames in de Dop presenteren: 'Zo veel zin in!'

29 mei 2024 12:00 | reality | Door Judith Regeling

© ANP / Levin den Boer

De geruchten gingen al een tijdje, maar het blijkt toch echt waar: Dames in de Dop zal terugkeren op de buis. Aan Robbert Rodenburg ditmaal de eer om het te presenteren.

Dat heeft streamingdienst Prime Video dinsdag onthuld.

Dames in de Dop 

Misschien doet de naam ‘Dames in de Dop' niet meteen een belletje rinkelen. Als dat zo is, praten we je graag even bij. Dit televisieprogramma, uitgezonden op RTL5 van 2007 tot 2011, bracht vrouwen samen in een luxe landhuis waar ze verschillende uitdagingen aangingen om hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Het doel? Vrij losbandige vrouwen transformeren tot echte dames.

Eén van de deelnemers kennen we nu nog als geen ander: Michella Kox. Zij nam deel aan het tweede seizoen en wist die uiteindelijk zelfs te winnen. Met haar gedrag in Echte Meisjes in de Jungle kun je je echter afvragen of alle wijze lessen zijn blijven hangen, maar dat is voor nu bijzaak.

Robbert Rodenburg

Wie in het komende seizoen allemaal de uitdaging aangaan – en dan met name of het onbekende dames of influencers betreft – is niet bekend. Wel weten inmiddels dat het aan Robbert Rodenburg is om het programma aan elkaar te praten. Een lastig klusje, zo lijkt ons, maar wel eentje die Robbert met genoegen tegemoetziet. “Zo. Veel. Zin. In” reageert hij op de onderstaande aankondiging. 


Wanneer Dames in de Dop te zien zal zijn op Prime Video, is nog niet bekend.  

Meer over