26 oktober is de dag

RTL onthult details van tweede seizoen De Bevers

24 augustus 2022 13:19 | reality | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
Fans van De Bevers hoeven John en zijn man Kees niet lang te missen. RTL heeft namelijk in de plannen van oktober al onthuld wanneer het programma precies terugkeert.

En dat duurt niet lang meer: op 26 oktober is het tweede seizoen van de realityserie weer wekelijks te zien op RTL5!

Lees ook: John de Bever verkoopt De Bevers-huis 

De Bevers

In het eerste seizoen van De Bevers kregen kijkers letterlijk alles mee uit het leven van John de Bever en zijn man (en tevens manager) Kees Stevens. Van auto's wassen, nagels knippen tot een surprise party: de camera's waren overal bij. Eén ding is inmiddels duidelijk: dat gaat in het tweede seizoen niet veranderen.

John de Bever

Er staat de heren namelijk weer heel wat te wachten. Zo investeren ze in een frikandellenkraam in Kroatië, kopen ze een nieuw huis in Spanje, duiken ze het zwembad in bij Corry Konings, overweegt Kees een haartransplantatie ondanks zijn diepgewortelde angst voor naalden en haalt John herinneringen op met zijn enige vrouwelijke vlam ooit - Annie Schilder. Ook hebben ze de kerstfanreis naar Almelo en Johns geplande optredens.

Kees Stevens

Maar Kees zit zelf ook niet stil. De nieuwe realityster, die kijkers eerder dit jaar massaal in hun harten sloten, is namelijk zelf druk aan het trainen voor een sixpack. Hiervoor probeert hij niet alleen diverse sporten uit, maar krijgt hij ook hulp van onder meer fitfluencer Sam Hoogland.

Benieuwd naar meer? De Bevers is vanaf woensdag 26 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL5.

Meer over