Videoland

Dit zijn de vrijgezelle mannen van Temptation Island: Love or Leave

20 april 2022 11:48 | reality | Door Irma Tomas

© Tom Cornelissen
Acht vrijgezelle mannen staan klaar om op Temptation Island: Love or Leave de vrouwelijke helft van de koppels het hof te maken.

De mannen in kwestie zijn Daniël (22), Hans (30), Kenzo (26), de 30-jarige Milton, de slechts 19-jarige Orfeo, Ramon (23), Jari (21) en de net zo oude Ray. De beroepen van de heren variëren van personal trainer tot zanger en van kapper tot barman. 

De koppels

Eerder werden de vrouwelijke verleiders al voorgesteld. En we weten ook welke koppels hun relatie dit jaar op het spel zetten. De hele groep verzamelt zich op de Dominicaanse Republiek om daar uit te vinden of ze eigenlijk wel bij elkaar passen of dat een van de vrijgezellen misschien beter bij ze past. Die zoektocht staat ieder seizoen garant voor veel drama, tranen en een beetje seks. 

Wendingen en twists

Presentatrice Monica Geuze vertelde aan RTL Boulevard al dat dit seizoen aftrapt met een nieuwe wendingen en allerlei twists. Daarbij mochten de koppels in Nederland al kiezen welke singles meegaan en vertrekken ze los van elkaar op reis.

28 april 

Temptation Island: Love or Leave wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Kaj Gorgels en Monica Geuze. Het nieuwe seizoen start op 28 april op Videoland waar je wekelijks een aflevering kunt zien. 

Meer over