Spoiler-alert!

Dit is de winnaar van Holland's Next Top Model 2022

14 november 2022 14:16 | reality | Door Janine van Rooden

© Videoland

De finale van Holland's Next Top Model staat online bij Videoland en dat betekent dat de winnaar bekend is! 

*Tromgeroffel*

Holland's Next Top Model

Kandidaten Jazz Ben Khalifa, Philip Jasper Cossee en Lando van der Schee maakten alle drie nog kans op de winst, nadat Esmée Suierveld als laatste model in spe de competitie eerder al moest verlaten.

De kijkers thuis konden online stemmen op hun favoriet. Uiteindelijk ging Lando er met de titel Holland's Next Top Model 2022 vandoor. Ze won een modellencontract en een shoot voor mode- en lifestylemagazine Vogue.

Lando van der Schee

Lando was topfavoriet bij de fans van het realityprogramma, maar toch vond ze de finale tot de laatste minuut spannend. "Je hoopt natuurlijk dat je wint en ondanks dat ik er een goed gevoel bij had, weet je het natuurlijk nooit", vertelt ze nu aan RTL Boulevard.

Bekijk ook: alles over Videoland

Modellencarrière

De kersverse HNTM-winnaar ziet haar modellencarrière rooskleurig tegemoet. "Ik heb echt zin om hard te werken ervoor. Mijn droom is dat ik lekker veel klussen kan doen en iedereen trots kan maken." Ze heeft haar familie in ieder geval al zo trots als een stel pauwen gemaakt. "Die zijn retetrots, ik kan ze niet trotser maken." 

Meer over