Houd moed

Tweede seizoen Bodyguard komt steeds dichterbij

14 maart 2019 11:39 | serie-soap | Door Televizier

© BBC
Het begint er sterk op te lijken dat er een tweede seizoen komt van de BBC-hitserie Bodyguard. Iedereen doet een beetje geheimzinnig en niemand gooit het hoge woord er nog uit, maar we krijgen sterke aanwijzingen dat het vervolg in de lucht hangt.

Bodyguard-hoofdrolspeler Richard Madden verklapte een paar maanden geleden al in gesprek te zijn over een tweede seizoen. Sindsdien was het aardig stil maar nu hebben we opnieuw hoop dat het echt gaat gebeuren, want de showrunner wil ook! 

Seizoen twee

“Het zou geweldig zijn om een tweede seizoen te krijgen", zei hij bij INTV. "We willen graag meer doen. We stellen het op prijs dat de fans hongerig zijn een vervolg. Er moet echter veel geregeld worden voor een tweede seizoen en we werken eraan." Dat lijken allemaal ingewikkelde woorden, maar eigenlijk zei hij gewoon dit: "We werken aan een tweede seizoen maar we houden het nog even geheim omdat we dat wel interessant vinden." Jee! 


Bodyguard 

We gaan dus maar even van het glas halfvol-principe uit en wachten met smart op de nieuwe afleveringen over oorlogsveteraan David Budd die de minister van Buitenlandse Zaken moet beveiligen. Want zo'n geprezen serie die zoveel mensen heeft kunnen boeien, blijft heus niet zonder vervolg...

Meer over