Monic Hendrickx vindt dat einde Penoza op tijd komt

24 maart 2017 10:30 | serie | Door Televizier

© Pief Weyman/pief.ca

Het einde van Penoza is nabij. Dit najaar wordt het vijfde en laatste seizoen van de misdaadserie uitgezonden. En volgens hoofdrolspeelster Monic Hendrickx is dat precies op tijd.

De actrice die al vijf seizoenen mafiabaas Carmen Walraven speelt, zegt in de Telegraaf dat de timing precies goed is: „Ik denk dat we op tijd stoppen, op ons hoogtepunt. Als we nog een seizoen zouden maken, zouden we Carmen gaan uitmelken, en dat zou zonde zijn.”

Ward Karremans

Gelukkig hebben we nog een heel seizoen Penoza voor de boeg en dat gaat volgens Monic Hendrickx niet tegenvallen: „Carmen vindt een nieuwe geduchte tegenstander, gespeeld door de Belgische acteur Ward Kerremans. Hij is fantastisch en een beetje vers bloed stimuleert na zoveel jaar ook om zelf weer net iets frisser en fruiteriger voor de dag te komen.”

Penoza de film

Als het even meezit, volgt na het einde van de serie nog een film, al klinkt Monic daar in de Telegraaf nog een beetje sceptisch over. „Het lijkt mij geweldig om te doen, maar ik geloof pas dat een film doorgaat als ik op de set sta.”

Voor zover bekend heeft Donny Roelvink geen rol gekregen in Penoza V

Meer over