Tranen met tuiten

Ruud Feltkamp verlaat vanavond GTST

15 november 2018 10:10 | serie | Door Televizier

© ANP
Vanavond is het moment dat velen vrezen dan toch aangebroken. Ruud Feltkamp is voor de allerlaatste keer te zien in Goede tijden, slechte tijden.

Met Ruuds vertrek komt er een einde aan een GTST-carrière van maar liefst twaalf jaar. De acteur verruilt de dagelijkse soap voor een bedrijf in bitcoins en is van plan zijn eigen digitale munt uit te brengen. 

Noud

Ruuds personage Noud heeft een behoorlijk roerige tijd achter de rug: hij verklaarde zijn diepgewortelde liefde aan Nina en besloot, toen de gevoelens niet wederzijds bleken te zijn, te emigreren naar zijn vader in Japan. Oma Laura was minder blij met dat besluit, waardoor Noud ervoor koos zijn plannen te annuleren. Of toch niet?

Tranen

We kunnen vanavond maar beter de zakdoekjes bij de hand houden. Het afscheid belooft namelijk behoorlijk emotioneel te zijn. Ruud Feltkamp vertelde aan RTL Boulevard dat hij zijn emoties tijdens de opnames met zijn soapoma Jette van der Meij niet kon bedwingen: “We hebben elkaar wel even vijf minuten lang omhelsd en een paar traantjes gelaten." Dat belooft wat.

Meer over