Buddy Vedder overleeft GTST-cliff!

30 juni 2017 10:35 | soap | Door Televizier

De zomercliff van GTST is aanstaande en daarbij is het traditioneel de vraag wie van de soapies het volgende seizoen niet zal halen. Nou, wij hebben het bewijs. Buddy is er in september gewoon weer bij.

De acteur, die Rover Dekker speelt in Goede tijden, slechte tijden werd van de week gesignaleerd terwijl hij druk was met opnamen voor het nieuwe seizoen. Buddy heeft zoveel nevenactiviteiten dat het even de vraag was of hij nog wel tijd had voor de Nederlandse oersoap.

Buddy on Tour

De 22-jarige alleskunner stort zich namelijk op de meest uiteenlopende klussen. Zo is hij het gezicht van de Kids Top 20, nam hij het Pandajournaal voor z'n rekening, werkt hij met Romy Monteiro aan een muziekprogramma en is hij binnenkort te zien in zowel Bij Ron in het kasteel als de kinderquiz Smart & Dart. Ook vond hij tijd om twee animatiefilms in te spreken en wist hij de finale te bereiken van zangwedstrijd It takes 2. Daarnaast tourt hij als het even kan Nederland rond met z'n eigen roadshow Buddy on Tour. Daarin zingt en danst hij de sterren van de hemel, wat voor Vedder als winnaar van Dance dance dance natuurlijk gesneden koek is.

Lokkemientje

Maar deze week was Buddy Vedder te vinden in tuincentrum Lokkemientje in Edam. Als je goed kijkt kun je de kenmerkende kuif van Buddy ontwaren op de foto's die het tuincentrum zelf publiceerde.

Afbeelding

Blijft natuurlijk de vraag: wie beleeft wel zijn waterloo tijdens de zomercliff?

Meer over