'Smullen!'

Cas Jansen onthult grote GTST-verhaallijn rond familie Verduyn

23 Mei 2020 09:20 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Na de zomerstop van GTST gaan Julian en de rest van de familie Verduyn een heftige tijd tegemoet, zo onthult acteur Cas Jansen alvast.

Doorgaans houden de makers van de soap nieuwe verhaallijnen stevig onder de pet, maar in een interview met Veronica was Cas Jansen verrassend loslippig.

Familie Verduyn

Cas liet doorschemeren behoorlijk te balen dat GTST in maart noodgedwongen moest stoppen vanwege de coronacrisis, niet in de laatste plaats omdat hij uitkijkt naar wat de schrijvers in petto hadden: "Vlak voordat de opnames werden stilgelegd, had ik gehoord dat er voor mijn tv-gezin en mij een verhaallijn aankomt die echt smúllen is."

Pesterijen

De eerste stappen voor die grote, nieuwe verhaallijn lijken vlak voor de seizoensfinale al gezet. De familie Verduyn kwam eerder dit seizoen naar Meerdijk omdat dochter Merel vreselijk werd gepest. Toen dat uit de hand liep en Julians vrouw Saskia (Tamara Brinkman) een pestkop per ongeluk half blind sloeg, had het gezin geen leven meer. De geschiedenis lijkt zich in Meerdijk te herhalen nu ook de jonge Demi Verduyn op school getreiterd wordt.

Meer over