In de podcast...

Ferri Somogyi blikt vooruit op 'heftigste GTST-verhaallijn ooit'

19 augustus 2022 14:05 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Ferri Somogyi heeft als Rik de Jong al heel wat drama doorstaan in GTST. Toch staat de acteur na de zomer de heftigste verhaallijn uit zijn soaploopbaan te wachten. 

Ferri doet samen met collega Caroline de Bruijn in GTST: De podcast uit de doeken wat hem te wachten staat.

Zomercliff

Uiteraard was de vraag wat er na de zomercliff gaat gebeuren met Riks vrouw Shanti en hun ongeboren kindje. Somogyi kon daar vanzelfsprekend weinig inhoudelijks over zeggen, wel kon hij melden dat 'ie nog nooit zo diep is gegaan in zijn leven dan tijdens de opnames van sommige scenes.

Voorbereid

Ferri: "Ik heb me voor zover kon voorbereid, met veel mensen gepraat. Dit wordt echt wel mijn zwaarste lijn ooit. We hebben al veel opgenomen, dus dat kan ik wel zeggen. Ik heb in het verleden mensen vermoord, per ongeluk, ik heb drie keer levenslang gekregen voor pillensmokkel in Thailand. Maar dit wordt een verhaallijn.." Het lijkt erop dat Somogyi hint op een verhaallijn rond Shanti en hun ongeboren kindje. Als vader van drie jonge kids komt zoiets heel dichtbij voor Ferri en dat kan zeer heftig zijn.

De Beer

De laatste keer dat Ferri in een interview dergelijke superlatieven uitte was ten tijde van de wintercliffhanger van 2019. Rik en zijn toenmalige vriendin werden door crimineel Jos 'De Beer' Uilenburg met een bomvest om de wereld in gestuurd. Ze werden met camera's en microfoons in de gaten gehouden en konden tegen niemand zeggen dat ze in levensgevaar waren. Dat liep uiteindelijk met een sisser af.

gtst
gtst

Huwelijk

Daarnaast kon Caroline de Bruijn nog verklappen dat er in het komend seizoen weer een bruiloft te verwachten valt. Of ze zelf in het wit naast Ludo verschijnt laat ze in het midden, al lijkt het niet heel waarschijnlijk. Al was het maar omdat het bij wet verboden is driemaal met dezelfde persoon te trouwen. 

GTST is vanaf maandag 29 augustus te zien op RTL 4, de gehele eerste uitzendweek is vanaf donderdag 25 augustus al te zien op Videoland.

Meer over