Frisse coupe...

GTST geeft personage Valentijn Sanders een make-over

17 september 2019 20:22 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Vincent Visser vertolkt sinds eind april de rol van Valentijn Sanders in GTST, maar de makers van de soap hebben nu al besloten het personage een restyling te geven.

Dergelijke veranderingen gaan doorgaans zeer geleidelijk, maar in dit geval moest het haar van de achttienjarige acteur er direct aan geloven. Op Instagram hield hij zijn ruim 97.000 volgers op de hoogte van de vorderingen.

Van braaf naar strak

Fans van de soap leerden Valentijn kennen als een ogenschijnlijk onschuldige charmeur die genadeloos mensen manipuleert om zijn zin te krijgen. Om met al dat gelieg weg te komen zet hij zijn looks in. Tot nu toe met redelijk succes: hij klopte zijn opa Ludo geld uit de zak door net te doen alsof hij ging studeren, accepteerde geld van Bing om lief te doen tegen zijn goede vriendin Jojo en zet al vloggend de boel op stelten tot irritatie van veel kijkers. De makers besloten het kapsel van Valentijn aan te passen aan z'n gedrag en dat leidde tot een nieuwe, opgeschoren coupe die strak oogt. 

Dorian Bindels

Het is niet voor het eerst dat GTST haar personages een radicale restyling geeft. Vorig jaar werd de onhandige, conservatief geklede Q Bouwhuis (Max Willems) getransformeerd tot hunk. Achter de schermen leidde de nieuwe coupe van Valentijn tot heel wat hilariteit. Vincent besloot zelfs voor kapper te spelen en de krullen van zijn collega soapie Dorian Bindels onder handen te nemen. 

Het nieuwe haar van Valentijn maakt binnenkort z'n debuut.

Meer over