Hard gewerkt

GTST heeft alweer meer dan 50 nieuwe afleveringen klaar

20 augustus 2020 09:35 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
De makers van GTST hebben niet stilgezeten: twee weken voor de start van het 31e seizoen liggen er alweer meer dan vijftig nieuwe afleveringen van de soap op de plank. 

GTST-ster Dorian Bindels bevestigde dit leuke feitje onbedoeld in zijn Instagram stories.

GTST script

Dorian deelde begin deze week een filmpje vanuit de kleedkamer van de soap waarbij ook zijn nieuwste script te zien was. Het blijkt te gaan om aflevering 6301. De laatste aflevering van seizoen 30 was nummer 6255, wat betekent dat er al ruim vijftig verse afleveringen van GTST gedraaid zijn sinds cast en crew begin juni weer aan de slag mochten. 

Inhaalslag

De makers hebben de afgelopen weken heel wat werk verzet. Door de coronacrisis lagen de opnames van maart tot juni stil, waardoor ze door hun volledige voorraad afleveringen heen waren. Van de gebruikelijke vijf weken zomervakantie was dit jaar dus ook geen sprake, er moest een inhaalslag gemaakt worden. Na gedane arbeid is het goed rusten: de cast mocht in de tweede week van augustus een weekje uitpuffen.

3 maanden GTST

Nu GTST komend seizoen slechts vier keer per week te zien is, betekent de huidige voorraad afleveringen dat de serie in ieder geval de komende drie maanden gegarandeerd op de buis te zien is. 

GTST start haar 31e seizoen op maandag 31 augustus om 20.00 uur op RTL 4.

Meer over