Na vermissing Lana

GTST heeft crossover met Editie NL

6 Februari 2020 08:50 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST blijft experimenteren met de mix tussen soap en realiteit. Zo berichten EditieNL gezichten Robbie Kammeijer en Margreet Beetsma volgende week over de schokkende ontwikkelingen in soapdorp Meerdijk.

In de uitzending van woensdag 12 februari is te zien hoe Robbie en Margreet hun soapdebuut maken.

Opsporingsbevel

De reden voor hun bijdrage is echter verre van vrolijk. Sjors en Amir zoeken noodgedwongen de publiciteit op als Lana verdwenen is met Bobby en ze in de caravan waar de tieners zich schuil hielden het lijk van Bobby's oom Casper Zwanenberg aantreffen. Er gaat direct een internationaal opsporingsbevel de deur uit, maar Sjors wil alle manieren gebruiken om haar dochter te bereiken en haar te overtuigen naar huis te komen, zelfs als ze ook iets te maken heeft met de dood van Casper. Voor de camera's van EditieNL doet een emotionele Sjors haar oproep.

BN'er cameo

De rolletjes van Robbie en Margreet passen bij het huidige beleid van GTST om de soapwereld en het echte leven in elkaar te laten overlopen. Bekende Nederlanders in korte cameos lijken daar bij te horen. Zo waren onlangs al Ronald de Boer en zijn dochter Maxime te zien en maakte Jan des Bouvrie onverwacht zijn opwachting om kledingadvies te geven. Daarnaast bood de soap recentelijk borstkankeroverlevers een podium om hun waargebeurde verhaal te vertellen als onderdeel van Janines verhaallijn

Meer over