Krullen kampioen

GTST-ster Alkan Çöklü onthult haargeheimen

16 april 2020 09:11 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
GTST-acteur Alkan Çöklü kreeg zóveel vragen over zijn kapsel dat hij besloot er een heuse hair tutorial aan te wagen met zeven cruciale krullentips.

In de soap valt zijn personage Amir Nazar op door z'n grote bos krullen, maar wie denkt dat de kap- en grime afdeling verantwoordelijk is voor deze look komt bedrogen uit: Alkan doet 't allemaal zelf.

Zelfliefde

In dertien minuten geeft Çöklü op hilarische wijze zeven top tips voor het krijgen, houden en onderhouden van een krullenbos als de zijne. Naast voldoende slaap (met een knotje in!) is zelfliefde de belangrijkste tip. Krullen kosten tijd en als je niet bereid bent er elke dag druk mee te zijn, is 't bijvoorbaat gedoemd te mislukken.

Wassen en kammen

Alkan onthult dat hij tweemaal daags onder de douche gaat, maar dat hij zijn haar slechts eens per twee weken wast. Volgens de acteur zijn de lichaamseigen sappen essentieel om het haar goed in conditie te houden, ook al gebruikt hij wel degelijk haarproducten als conditioners. 

Baard

Wat ook opvalt in de video is dat Alkan niet langer gladgeschoren door het leven gaat. Voor zijn rol als de Afghaanse arts moet hij iedere ochtend met een kaal gezicht op de set verschijnen, maar nu de soap noodgedwongen is gestopt heeft hij besloten de boel de vrije loop te geven. 

Meer over