√Čn 't wordt spectaculair...

GTST zomercliff duurste ooit

22 mei 2018 17:12 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot Facebook Live
De jaarlijkse GTST zomercliff wordt ditmaal niet alleen spectaculair, het is ook nog eens de meest prijzige in de 28-jarige geschiedenis van de soapserie. 

Die onthulling deden GTST-acteurs Everon Jackson Hooi en Max Willems tijdens hun livechat op de Facebookpagina van de soap. 

Indrukwekkend

Eerder liet scenarioschrijver Rohan Gottschalk al doorschemeren bij Radio 538 dat de seizoensontknoping van de soap al bij de eerste repetitie grote indruk maakte op zowel de cast als de makers. Uiteraard wilden Everon en Max niets inhoudelijks loslaten over de cliffhanger behalve dat 't spectaculair wordt en dat 'ie op vrijdag 6 juli te zien zal zijn.

Al opgenomen

Wel lieten de acteurs indirect weten dat ze het peperdure drama gaan overleven. Ze hielden hun videochat met fans immers in een pauze tussen de opnames en de cliffhanger is al enige tijd geleden gedraaid. Het viel kijkers op dat Everon een iets langere baard dan normaal had, volgens de acteur had dat te maken met een verhaallijn. Max wees voor het gemak even naar de grijze haren, voordat Everon plagerig onthulde dat de 18-jarige acteur zelf ook al één grijze haar heeft.

33222802_10155360983532624_859304844328960000_n

Loes en Jan Maes

Veel vragenstellers wilden tijdens de FB live chat weten wanneer de moord op Jan Maes wordt opgelost en hoe lang Loes (Beaudil Elzenga) nog in de serie blijft. Volgens Everon is de rol van de slinkse Loes voorlopig nog niet uitgespeeld en hebben ze 't veel te leuk op de set. 

Meer over